Shoqata Kulturore Shqiptare «BASHKIMI», organizon: «PANAIRIN E LIBRIT 2019»

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se më 15. Shtator 2019, në qytetin Uster të Kantonit Zürich zhvillohet panairi i librit - Diaspora 2019. Me këtë rast ftojmë të marrin pjesë: shtëpi botuese, shkrimtarë, poetë dhe autorë të zhanreve të ndryshme letrare.

Me respekt të veçantë ftohen dashamirët e librit, ku aty, do të kenë rastin të gjejnë larmi librash të ndryshëm dhe të takohen me autorët.

Hyrja dhe pjesëmarrja në këtë panair është falas.

 

 

Agron Idrizi          +41 78 854 01 52 (Viber / WhatsApp)
Guximtar Alushi  +41 78 898 50 50 (Viber / WhatsApp)
Bekim Bajraktari  +41 79 346 85 37 (Viber / WhatsApp)