Anëtarsimi

Të nderuar bashkatdhetar, jetëzgjatja e Shoqatës sonë është e lidhur ngusht nga kontributi dhe aktiviteti i anëtarëve të Shoqatës Kulturore Bashkimi.

Ju jemi mirnjohës për kontributin e dhënë dhe kohën që ja kushtoni Shoqatës Kulturore Bashkimi. Me aktivitetet tona ne e promovojm kulturën tonë, kujdesemi që kultura dhe tradita të përcillet edhe tek gjeneratat e reja, te fëmijët tan. Gjeneratat e ardhshme edhe pse larg trojeve Shqiptare do ta kuptojnë më shum rëndësin e kulturës dhe traditave tona dhe do të jen mirnjohës për këtë.
Anetarësimi është vullnetar por dhe shum i rëndësishëm për të gjithë ne që jotojm në
Zvicër.

Kontakt

Albanischer Verein Bashkimi

Berchtoldstrasse 10

8610 Uster

info@bashkimi.ch

 

Donacionet

Mbështesin punën tonë.

Albanische Verein Uster Schweiz
Shoqata Bashkimi Zvicer

Swift: RAIFCH22

CH36 8080 8003 4119 0781 7

 


© 2022 www.bashkimi.ch