Mirë se vini në Shoqatën

Me knaqësi ju mirëpresim në faqen tonë të internetit. Këtu ju mund të mësoni në lidhje me programin aktual të Shoqatës sonë, por edhe mund të gjeni  informacione të dobishme për ju.
Sugjerimet, komentet, rekomandimet apo përvojat tuaja në ngjarjet tona, ju mund të na i dërgoni nëpërmjet Formularit të kontaktit ose me e-Mail në info@bashkimi.ch. Ne ju dëshirojmë kënaqësi me aktivitetet tona kulturore dhe momente argëtimi në ngjarjet tona. Ne e mirëpresim takimin me ju.

Formulari për Antarsim

Formulari për Vallëzim

Fomulari për Sponzorizim

Rregullorja e Valltarëve

Formulari për rezervimin
e Lokalit

Aktuale

Revistat e Shoqatës Bashkimi - ONLINE


Njoftim

Të nderuar anëtarë të Shoqatës Bashkimi

Duke u bazuar në informacionet e fundit të Shtetit Zviceran dhe BAG (Ministria e Shëndetësisë) jemi të detyruar ti respektojm këshillat e dhëna.

Po ashtu jemi shumë të brengosur për shëndetin e valltarëve tanë.

Në planprogramin e Shoqatës sonë ishte edhe festa e shumëpritur për 28. Nëntorin, ku vallëtarët dhe aktivistët tanë ishin shumë të pregaditur për këtë festë shumë të rëndësishme për ne.

Poashtu në Dhjetor 2020 duhej të mbahej Kuvendi i anëtarësisë së Shoqatës sonë ku të gjithë anëtarët e Shoqatës do të kishin mundësinë të zgjidhnin Kryesinë e re. 

Në mbledhjen e rregullt të kryesisë së Shoqatës Bashkimi, sot 01.11.2020 u morën disa vendime si më poshtë:

1. Festa për 28. Nëntorin do te anulohet.

2. Provat e vallëzimit do të ndalohen deri në fund të vitit 2020.

3. Kuvendi i anëtarësisë do të shtyhet për vitin e ardhshëm (2021).

Puna e kryesisë së Shoqatës vazhdon pa ndërprë, edhe  pse nuk ka aktivitete në publik aktivistët tanë jan gjithmonë në gadishmëri.

Pa ndërprerë punohet edhe në Revistën e Shoqatës Bashkimi që së shpejti do të jetë në duart e anëtarëve tanë.

U jemi shumë mirënjohës sponzorëve tanë që na mbështesin edhe në këto kohë të vështira, pa mbështetjen e tyre shumë gjëra nuk do të mund të realizoheshin.

I falënderojme dhe ju urojmë shumë suksese në punë.

Agron Ahmetaj – Restaurant Stela del Centro Uster dhe Restaurant Ambiente, Rapperswil

Hysni Hajdari – Auto Hell, Wetzikon

Besim Latifi – LBB Insurance AG, Brüttisellen

Kabir Bajraktari – Schärf Service Ruff AG, Wetzikon

Bajram Neziri – AKS Kanalsanierung GmbH, Zürich

Hysni Qerimi – Auto Egi, Pfäffikon ZH

Abas Alushi – Alushi Reinigungen, Rüti

Natmir Asani – AN-Bodensysteme AG, Dübendorf

Avni Selimi –  Boden & Design GmbH, Uster

Së shpejti do të vijmë me informacione të reja dhe shpresojmë të jenë pozitive.

Respekte

Kryesia e Shoqatës BASHKIMI

Fotogaleria

 

Videogaleria

 

Mediat

 

Donatorët dhe Sponsorët tanë

Sponzorimi juaj na mundëson që të jemi më profesionist në punën tonë.

Klikoni në Foto:

 

Sponzorimi juaj e mbështet Shoqatën Bashkimi në lëmi të ndryshme si:

  • Veshjet e Valltarëve
  • Shetitjet e Valltarëve
  • Blerjen e Instrumenteve Muzikore për Valltarët
  • Manifestimet e ndryshme që i organizon Shoqata jonë
  • Ne jemi mirënjohës dhe i falemnderojmë të gjith Sponzorët tanë dhe u dëshirojmë suksese në punën e tyre.

Sponzorët Gjeneral për Vitin 2020 të Shoqatës Bashkimi


Ne i falënderojmë shumë të gjithë donatorët dhe sponsorët tanë!

Kontakt

Albanischer Verein Bashkimi

Berchtoldstrasse 10

8610 Uster

info@bashkimi.ch

 

Donacionet

Mbështesin punën tonë.

Albanische Verein Uster Schweiz
Shoqata Bashkimi Zvicer

Swift: RAIFCH22

CH36 8080 8003 4119 0781 7

 


© 2021 www.bashkimi.ch