Shoqata Bashkimi në Uster jep Lokalin me Qira për Anëtarët e Shoqatës

Rezervimi i Lokalit

= i lirë = i nxënë

Kërkesë për marrjen e Lokalit me qira

 

(Në bazë të Rregullores (Pika 46),përdorimi i Projektorit dhe Abonimit "Digitalb" kushton 20 SFR)

 

Në bazë të Rregullores (Pika 45), Furra dhe Pjatalarsja (Geschirrspüler) nuk mund të përdoren

 
 

Termat dhe kushtet e përgjithshme

AGB - Allgemeine Geschäftsbedingungen

Çmimorja

Çmimorja për Anëtarët e Shoqatës Bashkimi
Qiraja              100.00 SFR.
Paradite :         07:00 - 15:00
Mbas dite:       16:00 - 24:00
Gjatë orës       15:00 - 16:00 është një pauzë për pastrim.

 

Speciales:
Qiraja e Lokalit për Festën e Vitit të Ri 300.00 SFR.
Nata e dytë dhe e tretë 200.00 SFR.

Më gjerësisht lexoni Termat dhe kushtet e përgjithshme në dokumentin në vijim.

 

Shkarkoni Dokumentin