Vallëzim në Schaffhausen

Ishte kënaqësi e madhe të vallëzojmë në pauzën e Lojës së Futbollit në mes të KF Gjilani dhe FC Schaffhausenit. Grupi i valltarëve argëtoi për 10 Minuta mysafirët e pranishëm. Urime Shoqata Kulturore Shqiptare – Bashkimi në Uster