Formulari për Veshjet Kombëtare  - Vajzat

Të dashur Prindër

Në emër të Shoqatës Bashkimi, ju lutemi të na ndihmoni që të përfundojmë evidencën e Veshjeve kombëtare. Për të porositur sa më saktë jemi të varur nga Evidenca se kush, çfarë Veshje ka në shtëpi dhe çka i mungon. Atyre fëmijëve që nuk i përshtatet madhësia, duhet ti kthejnë që të kenë mundësi ti marrin madhësitë tjera.

Faleminderit për përkrahjen

Kryesia e Shoqatës Bashkimi

Ju lutemi të mbushni të gjitha pikat në vijim:

 
 

Cilat nga këto Veshjet i keni në shtëpi:

 
 

Informacion që kërkohet nga Rrobaqepset për tu evidentuar gjatësia e Fustanit:

 

Madhësia e Këmishës është e njëjtë si madhësia e Fanellave (T-Shirt).
P.sh: S, L, M, XL apo Numri:

 

Në këtë Video mund të shikoni më gjërësisht se si bëhet matja më e saktë: