Shoqata Bashkimi në Uster jep Lokalin me Qira për Anëtarët e ShoqatësTermat dhe kushtet e përgjithshme


Çmimorja
Çmimorja për Anëtarët e Shoqatës Bashkimi
Qiraja              100.00 SFR.

Paradite:     07:00 - 15:00
Mbas dite:   16:00 - 24:00

Gjatë orës       15:00 - 16:00 është një pauzë për pastrim.

Speciales:
Qiraja e Lokalit për Festën e Vitit të Ri 300.00 SFR.
Nata e dytë dhe e tretë 200.00 SFR.

Më gjerësisht lexoni Termat dhe kushtet e përgjithshme në dokumentin në vijim.Shkarko Rregulloren
Kushtet për Rregulloren dhe Kontrata
20191118-kontrate-per-lokalin-e-shoqates-formulari-extern-agb.pdf (130.88KB)
Shkarko Rregulloren
Kushtet për Rregulloren dhe Kontrata
20191118-kontrate-per-lokalin-e-shoqates-formulari-extern-agb.pdf (130.88KB)

AGB - Allgemeine Geschäftsbedingungen

E-Mail
Anruf
Infos