Regjistrim:

Të nderuar bashkatdhetar,

jetëzgjatja e Shoqatës sonë është e lidhur ngusht nga kontributi dhe aktiviteti i anëtarëve të Shoqatës Kulturore Bashkimi.
Ju jemi mirënjohës për kontributin e dhënë dhe kohën që ja kushtoni Shoqatës Kulturore Bashkimi. Me aktivitetet tona ne e promovojmë kulturën tonë, kujdesemi që kultura dhe tradita të përcillet edhe tek gjeneratat e reja, te fëmijët tan. Gjeneratat e ardhshme edhe pse larg trojeve Shqiptare do ta kuptojnë më shumë rëndësinë  e kulturës dhe traditave tona dhe do të jen mirënjohës për këtë.


Anëtarësimi është vullnetar por dhe shumë i rëndësishëm për të gjithë ne që jetojmë në Zvicër.

Flënderimet më të sinqerta


E juaja - Shoqata Bashkimi

                                     Lajmërohem si anëtar në Shoqatën Kulturore Shqiptare Bashkimi - Uster:

 


E-Mail
Anruf
Infos