Mirë se vini në kalendarin tonë vjetor të mësimeve të vallëzimit

Të dashur dashamirës të vallëzimit, ne jemi të kënaqur që ju të prezantojmë kalendarin tonë vjetor të ushtrimeve të vallëzimit. Pavarësisht nëse jeni fillestarë apo dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja të vallëzimit - ne ofrojmë kurse për të gjitha nivelet, të cilat drejtohen nga mësues të vallëzimit me përvojë dhe të pasionuar.

Kalendarin tonë vjetor e bazojmë në pushimet shkollore në Uster

Regjistrimi dhe Terminet:
Regjistrimi për kurset tona është i mundur gjatë gjithë vitit, ku terminët caktohen në fillim të çdo stinë. Ju lutemi vizitoni faqen tonë të regjistrimit për të u shkruar në kurse ose për të mësuar më shumë rreth mësimeve të veçanta dhe terminëve.
Ju mirëpresim në njërin nga kurset tona dhe të zbulojmë së bashku botën e vallëzimit!
Për çdo pyetje jemi në dispozicionin tuaj përmes e-mailit ose telefonit.

Vallëzoni me ne gjatë gjithë vitit!

E juaja
Shoqata Kulturore Shqiptare Bashkimi - Uster

Tanzkurse 2024
Terminet vjetrore 2024

 

E-Mail
Anruf
Infos