Mirë se vini në edicionin digjital të revistës së shoqatës tonë! 


Këtu keni mundësinë të shfletoni faqet dhe të merrni një pamje të veprimtarive tona të shumta gjatë viteve. Ne vlerësojmë shumë transparencën dhe dokumentojmë me kujdes të gjitha veprimtaritë tona, në mënyrë që anëtarët tanë dhe interesantët të jenë gjithmonë të informuar.
Edicioni ynë më i fundit do të dërgohet me postë të gjithë anëtarëve, por këtu në faqen tonë të internetit ju gjithashtu mund të shihni edicionet e mëparshme. Ju ftojmë të merrni kohë për të zbuluar çfarë ka arritur shoqata jonë në të kaluarën dhe cilat projekte interesante po ndjekim aktualisht.

Duke shfletuar nëpër revistat tona, jo vetëm që mund të merrni një ide për veprimtaritë tona, por gjithashtu mund të ndiqni zhvillimin e shoqatës sonë nëpër vite. Nga ngjarjet e përbashkëta deri te projektet anë e mbanë Botës - këtu do të gjeni një pasqyrë të plotë të angazhimit tonë. Jemi krenarë që mbetemi transparentë dhe informojmë anëtarët tanë, si dhe opinionin publik për punën tonë. 


Nëse keni pyetje ose nevojë për informacione të tjera, mos ngurroni të na kontaktoni.


Ju urojmë kënaqësi gjatë leximit dhe zbulimit të revistave të shoqatës sonë!

 

E juaja, Shoqata Bashkimi

E-Mail
Anruf
Infos